Drone Reclame

Als communicatiebureau onderzoeken en ontwikkelen wij mogelijkheden om beleving een gezicht te geven en om een boodschap te kunnen verspreiden. Dit is een dynamisch en constant proces door de snelle ontwikkeling van bijvoorbeeld techniek en ICT. Door de jaren heen heeft er een totale verschuiving plaatsgevonden in de reclamebranche: De focus ligt grotendeels op het bereiken van de consument via de “digitale snelweg”. Als communicatiebureau zoeken wij, juist in deze tijd van digitale middelen, manieren om via ‘face to face’ momenten de consument te prikkelen: directe communicatiemiddelen. Jaren geleden stonden wij verbaasd te kijken hoe relatief eenvoudig luchtfoto’s worden gemaakt en hoe met gemak een drone met camera, van nodige waarde en gewicht, zonder problemen boven mensenmenigte werd gestuurd. Wat ons ook triggerde was de attentiewaarde van een drone.

Brainstormen

Tijdens een brainstormsessie over een buitencampagne kwam het ‘belachelijke’ idee op tafel om een drone te voorzien van een reclamebanner. Aangezien belachelijk lijkende ideeën een bizarre aantrekkingskracht op ons hebben, zijn we tests gaan doen om mogelijkheden te onderzoeken. Wij zijn verbaasd over de resultaten en mogelijkheden en willen nu jullie verbazen over de attentiewaarde en mogelijkheden van drone-reclame!

BEREIK JE DOELGROEP!

Drones zij eye-catchers! In verhouding zijn ze klein en wendbaar en daardoor perfect in te zetten voor luchtreclame.
Qua reclame uitingen zijn de mogelijkheden en toepassingen zeer divers. Bereik je doelgroep in no-time op een geschikte locatie naar keuze.
Hendriks & Markvoort creatieve communicatie is het moederbedrijf van drone-reclame wat inhoudt dat wij op creatief vlak met u mee kunnen denken over de mogelijkheden. Misschien inspireren de beelden u al, maar we zijn voor geen gat te vangen, dus daag ons uit om een geweldige campagne neer te zetten!

EQUIPMENT EN TECHNIEK

Onze reclamedrones zijn hexacopters. Dit zijn grote drones met 6 armen die voor tillen het meest geschikt zijn (grote trekkracht en stabiel).
De hedendaagse drone is voorzien van een GPS systeem wat meerdere voordelen en veiligheden biedt:

  • met één druk op de knop vliegt de drone weer terug naar de locatie waar deze ook is opgestegen;
  • maximale controle over positie en route van de reclame-drone
  • maximale zekerheid voor mensen en omgeving door ‘back-to-home’ functie