Geerligs Hertenhouderij

Ruud Geerligs hadden wij ontmoet bij een workshop die wij gaven aan de ‘Juniorkamer Berkeland’ over de Golden Circle. Ruud was op zoek naar een bureau die hem kon helpen bij een nieuwe website, maar was zich erzulf bewust van dat zijn huidige ‘fundament’ niet helder was. Doordat hij onze benadering passent vond bij zijn zoektocht nam hij contact met ons op. Het eerste bezoek op zijn boerderij riep een magisch gevoel bij ons op, waar hij zelf niet meer bewust van was. Naar meerdere sessie’s hebben wij naast zijn persoonlijke belofte ook gekeken naar de vele mooie mogelijkheden.
Door dit door te voeren kwamen wij ook met het voorstel om de naam aan te passen, zodat dit een passend geheel zou worden voor nu en in de toekomst! Wij kunnen spreken over een prachtige samenwerking en zijn nog steeds prachtige nieuwe concepten aan het bespreken!

identiteit

Nadat de naam en belofte was geformuleerd werd de corporate identity opgetuigd. Bij het logo wilden wij ook niet meer spreken over een ‘hertenhouderij’, maar over een HertenHoeve. Het is zoveel meer dan alleen een boerderij met herten. Het beeldmerk moest het dynamieke en puurheid weergeven. En uiteraard wel laten zien wat je op deze hoeve kunt verwachten: prachtige herten!

Doelstelling

Marketing is vaak bij het basisonderwijs van ondergeschikt belang. De Welp begreep dat dit echt wel belangrijk is om o.a. het leerlingenaantal niet drastisch (in tijden van vergrijzing) te zien dalen. Als het duidelijk is waar je voor staat en deze merkbeleving wordt duidelijk gecommuniceerd moet dat zijn vruchten afwerpen (intern als extern). Met trots mogen wij zeggen dat de Welp een gestage groei heeft! Mission accomplished!!!

Natuurlijk puur genieten

Trots, dat zijn wij! Trots op onze herten die door de jaren heen zijn geworden, zoals wij voor ogen hadden. In prachtige proporties, een schitterende vacht, sociaal en gewend aan onze bezoekers. Trots op onze schilderachtige omgeving met uitgerekte weides en oude bomen waarin onze authentieke hoeve is gesitueerd. Trots dat wij een plek hebben mogen creëren waarin de mens en natuur harmonieus met elkaar verbonden zijn. Dit uit zich in alles, waardoor er een sfeer is ontstaan van rust en ontspanning. De ‘ont-prikkeling’ die wij ervaren willen wij dan ook graag delen met onze bezoekers en gasten. Ervaar onze trots en geniet van een achterhoekse ontspannen sfeer.